Atelier

Het Atelier

De naam ‘OntwikkelingsAtelier’ is niet zomaar een beeldspraak. Het OntwikkelingsAtelier is daadwerkelijk gevestigd in een atelier voor beeldende vormgeving.

Ontwikkelen is vormgeven

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van teams en groepsprocessen heeft veel raakvlakken met beeldende kunst. Ontwikkelen is vormgeven. Een beeldhouwer heeft een fascinatie voor zijn materiaal en de mogelijkheden die hij daarin ziet. De vorm die hij doet ontstaan, biedt weer inspiratie voor nieuwe vormen. Zo schept hij een beeld. De bron van ontwikkeling is eveneens een fascinatie voor het aanwezige materiaal: de talenten en mogelijkheden van een persoon of groep. Tijdens het vormingsproces ontstaat dan weer inspiratie voor verdere ontwikkeling. Zo geef je je eigen ontwikkeling of die van je team vorm en vaart.

Beeldhouwen als werkvorm

Je kunt in het OntwikkelingsAtelier ook écht aan de slag met steen, keramiek of brons. In sommige situaties is dat een uitstekende werkvorm om bijvoorbeeld blokkades in je ontwikkeling op te sporen, en het levert altijd een verrassend sprekend resultaat op. Ons atelier is groot en professioneel uitgerust. Je werkt onder begeleiding van een ontwikkelingscoach die ook beeldend kunstenaar is.

 

 

 

 

Beelden van Kees Kranenburg

Eigenaar van het OntwikkelingsAtelier is coach, facilitator en beeldend kunstenaar Kees Kranenburg.
Hier zie je enkele werken van Kees. Klik op de foto voor een volledig beeld.