Wij

Over ons

Eigenaar van het OntwikkelingsAtelier is coach, facilitator en beeldend kunstenaar Kees Kranenburg. Als gepromoveerd natuurkundige, voormalig manager, bestuurder en beeldend kunstenaar combineert hij creativiteit en procesmatig, gestructureerd denken. Hij is bovendien als facilitator gecertificeerd door de International Association of Facilitators, de IAF. Deze unieke combinatie zet hij in voor zijn passie: de ontwikkeling van mensen.

De samenleving verrijken en mensen in hun kracht brengen

Kees: ‘Ik heb in mijn leven een duidelijke keuze gemaakt: ik doe alleen nog de dingen die er voor mij echt toe doen. Dat betekent dat ik mijn talent wil benutten om mensen en groepen een stap verder te helpen. Ik breng mensen in hun kracht, zodat ze zich volledig kunnen ontplooien. Want als je doet waar je goed in bent en wat je leuk en belangrijk vindt, word je een gelukkiger mens. In groepen spelen zich vaak allerlei processen af die niet effectief zijn en waar de groepsleden last van hebben. Door die processen aan het licht te brengen en te helpen vervangen door een effectievere manier van samenwerken, hoop ik de samenleving te verrijken.’

Ons netwerk

Wij hebben een breed netwerk dat wij kunnen inschakelen als de situatie daarom vraagt. Een verhalenverteller, acteur, filosoof, topsporter of musicus kan bijvoorbeeld je bijeenkomst verrijken en verdiepen. Voor grotere groepen werken wij met extra begeleiders, die allemaal gecertificeerd zijn door de International Association of Facilitators.